1883261 - IS-H: Physician with deletion indicator can still be assigned w/o a warning message

Symptom

A physician with deletion indicator can still be assigned to a case w/o a warning message.

Read more...

Environment

• IS-H - Industry Solution Hospital / Branchenkomponente Hospital
  • all releases / releaseunabhängig

Product

SAP ERP all versions

Keywords

Vorbelegung, NPAT, Geschäftspartner, vorbelegt, vorgeschlagen, Vorschlag, gesperrt, sperren, NGPA-LOEKZ, HARNR, Hausarzt, NPAT-HARNR, EARNR, Einweisender Arzt, UARNR, ÜberweisenderArzt, behandelnder, attending, Löschkennzeichen zieht nicht, Löschvormerkung, zuordnen, zugeordnet, Externe Ärzte, zum Löschen vorgemerkt, Löschprogramm, locked, blocked, External Physicians, NBUP-BLK_DAT_FRM, NPRS, DEL_FLG, NPRS-DEL_FLG , KBA , IS-H-BD-BUS , Business Partner , How To