2044917 - "Check size of trace files"

Symptom

At SAP BW Accelerator (BWA) there is warning message "Check size of trace files" present in BI Accelerator Monitor:

Read more...

Environment

• SAP NetWeaver BW Accelerator 7.20
  • SAP NetWeaver BW Accelerator 7.00

Keywords

BIA, SAP NetWeaver BI Accelerator, TREXADMIN, TREX_ADMIN, large trace files generated after blade restart, delete or backup the trace, trace files growing, 0Prüfung auf große Trace-Dateien,
error=2000MB,error_alertfiles=20MB,warning=50MB,warning_alertfiles=10MB, "Alert"-Trace-files werden generiert, Fehler- und Warnungen und werden daher nicht vom System
gelöscht (oder gesplittet), alert, trace_file_size, error_alertfiles, warning_alertfiles , KBA , BC-TRX-BIA , TREX BI Accelerator , BW-BEX-OT-BIA , BW Accelerator , Problem