2446522 - SPRO | Process Condition Groups | Table /SAPCND/GROUP is not part of the customizing object /SAPCND/V_GROUPIV

Symptom

In IMG activity Process Condition Groups an Error in Object Editing occurs:

Table /SAPCND/GROUP is not part of the customizing object /SAPCND/V_GROUPIV
Table /SAPCND/GROUPT is not part of the customizing object /SAPCND/V_GROUPIV

Read more...

Product

SAP Customer Relationship Management all versions ; SAP S/4HANA all versions ; SAP enhancement package for SAP CRM all versions ; SAP enhancement package for SAP CRM, version for SAP HANA all versions ; SAP enhancement package for SAP ERP all versions ; SAP enhancement package for SAP ERP, version for SAP HANA all versions

Keywords

Maintenance View   /SAPCND/V_GROUPI
IMG Activity ID            BBP_PRCV_GROUPI
/SAPCND/GROUP_I
/SAPCND/GROUP_IT
/SAPCND/LVIEWSF70
/SAPCND/SAPLVIEWS
UPDATE_CORR FORM            / ADAPT_GROUP_I_TRANSPORT  *  /SAPCND/GROUP
    ls_corr_keytab_new-objname  = '/SAPCND/GROUP'.
    ls_corr_keytab_new-viewname = '/SAPCND/V_GROUP'.
    COLLECT ls_corr_keytab_new INTO lt_corr_keytab_new.

*  /SAPCND/GROUPT
    ls_groupt_tr_key = corr_keytab-tabkey.
    ls_groupt_tr_key-spras = sy-langu.
    ls_corr_keytab_new-tabkey = ls_groupt_tr_key.
    ls_corr_keytab_new-objname  = '/SAPCND/GROUPT'.
    ls_corr_keytab_new-viewname = '/SAPCND/V_GROUP'.
    COLLECT ls_corr_keytab_new INTO lt_corr_keytab_new. Message No. TK428

Diagnosis

Entries in table /SAPCND/GROUP cannot be edited in connection with customizing object /SAPCND/V_GROUPIV as table /SAPCND/GROUP does not belong to customizing object /SAPCND/V_GROUPIV, according to the object definition.

System Response

The function terminates.

Procedure

Check whether the entered objects and keys are correct.
Then check in the Implementation Guide whether the object was created correctly. Correct the object definition or the entry for the Transport Organizer interface. Konditionsgruppen bearbeiten
Pflegegruppe
Vorsicht bei Änderungen (Eintrag gehört SAP)
Tabelle /SAPCND/GROUP ist nicht Teil des Customizing-Objekts /SAPCND/V_GROUPIV Meldungsnr. TK428

Diagnose

Die Objektschlüssel zur Tabelle /SAPCND/GROUP können nicht im Zusammenhang mit dem Customizing-Objekt /SAPCND/V_GROUPIV bearbeitet werden, da die Tabelle /SAPCND/GROUP laut Objektdefinition nicht zum Customizing-Objekt /SAPCND/V_GROUPIV gehört.

Systemaktivitäten

Die Funktion wurde abgebrochen.

Vorgehen

Prüfen Sie zunächst, ob die übergegebenen Objekte und Objektschlüssel korrekt sind. Korrigieren Sie entweder die Objektdefinition oder die Eingabe der Schnittstelle zum Transport Organizer. , KBA , AP-PRC-CON , Condition Technique , BC-CUS-TOL-TME , View Maintenance Tool , BC-CUS-TOL-IMG , Implementation Guide , SRM-EBP-CA-CND , Conditions , Problem