2488424 - RFPAYM_RESET is the pre-requisite before running RFF110S_REVERSE

Symptom

Before using program RFF110S_REVERSE to reverse the payments, it is recommended to run RFPAYM_RESET as a pre-requisite to RFF110S_REVERSE.

This KBA answers why is it important to run RFPAYM_RESET prior to reversals using RFF110S_REVERS and what does RFPAYM_RESET do ?

Read more...

Environment

• Financial Accounting (FI)
  • SAP ERP Central Component
  • SAP ERP
  • SAP enhancement package for SAP ERP
  • SAP enhancement package for SAP ERP, version for SAP HANA

Product

SAP ERP Central Component all versions ; SAP ERP all versions ; SAP S/4HANA all versions ; SAP enhancement package for SAP ERP all versions ; SAP enhancement package for SAP ERP, version for SAP HANA all versions

Keywords

cancel payments, reverse, payment, document, reset, remove, F110, F110S, RFF110S, löschen, Tabellen, initialisiert, Zahllauf stornieren, Zahlungslauf, Zahlungsbelege, Ausgleich zurücknehmen, Folgeaktionen, Zahlungsträger , KBA , FI-AP-AP-B , Payment Progam / Payment transfer (DE, JP, US) , Problem