2521212 - Unexpected Delay in Completion of Inbound Deliveries

Symptom

Inbound delivery does not get completed (DCO status value remains 1) after goods receipt & putaway are both completed.

Read more...

Environment

• SAP Extended Warehouse Management (SCM-EWM)
  • SAP Extended Warehouse Management Status Management (SCM-EWM-DLP-BF-STM)

Product

SAP Extended Warehouse Management all versions

Keywords

SCM-EWM-DLP-BF-STM, Anlieferung, Erledigungskz. senden, Erledigung, Verzögerung der Erledigung von Anlieferungen definieren, Erledigungsverzögerung Anlieferung (in Sekunden), Wareneingang, Wareneingangsbuchung, Einlagerung, Position , KBA , SCM-EWM-DLP-BF-STM , Status Management , How To