SAP Knowledge Base Article - Public

3137283 - MICROSITE_LOGO is not loading the assigned brand logo - Recruiting Managenent

Symptom

The brand logo is not resolving properly in email notification.

The token MICROSITE_LOGO is not showing the brand logo but the default career site logo

The brand logo is not displaying in offer letter and email notification.

Environment

SAP SuccessFactors Recruiting Management

Reproducing the Issue

1. Go to Recruiting > Job Requisition

2. Open any any requisition posted in a specific category/brand

3. Open any candidate in offer

4. Create an offer letter,

5. Add the token MICROSITE_LOGO

6. Click Preview button

7. The logo that will be displaying is based on the default career site logo and not the brand logo

OR

1. In Recruiting Email Template, add the MICROSITE_LOGO token.

2. Link the email template in any status

3. Open the any candidate

4. Move the candidate to status where the email template is linked

5. In the email, the token will resolve default career logo than the brand logo.

Resolution

This issue is currently being investigated by the Engineering team. We will update this KBA once we hear new information. To get notification on the update, you can add this as your favorite.

The workaround you can do is to add the image/logo directly in the email template. You can use the logo URL provided in the Manage Recruiting Site.

Keywords

INC1277999, Incorrect microsite logo , KBA , LOD-SF-RCM-EML , Recruiting Emails and Notifications , Bug Filed

Product

SAP SuccessFactors Recruiting all versions