3296133 - Error in a system view with tax modifier 53 - Isla de La Palma.

Symptom

[Spanish]

Cuando se selecciona el modificador '53 - Isla de La Palma' en una vista del sistema aparece el mensaje de error "Indique un valor válido".

[English]

When selecting tax modifier '53 - Isla de La Palma' in a system view, the error message "Select a valid value" is displayed.

Read more...

Environment

• Human Capital Management (HCM)
  • SAP R/3
  • SAP ERP Core Component
  • SAP ERP
  • SAP enhancement package for SAP ERP
  • SAP enhancement package for SAP ERP, version for SAP HANA

Product

SAP ERP 6.0

Keywords

dynpro, view, vista, tax modifier, 53, La Palma, modificador, impuestos, V_T5EI1, V_T5E01, SE54 , KBA , PY-ES , Spain , PA-PA-ES , Spain , Problem